specialisten

Anja Dijkhuis

“Ik stimuleer beroepskrachten om met passie en toewijding op te komen voor kinderen die dat nodig hebben. De essentie is oog te hebben voor een kind.”
NHTC Anja Dijkhuis trainer

Anja werkte na haar studie orthopedagogiek als coördinator bij de afdeling Voorlichting & Training bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling in Amsterdam. Daar stuitte op de kloof tussen betrokkenheid en daadwerkelijk ingrijpen. Ze zet zich nu als zelfstandige in als expert op het terrein van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Edwin Herzberg

“Door persoonlijke groei te combineren met professionele ontwikkeling voelen mensen zich veel sterker en zekerder én weten ze beter hoe te handelen.”
NHTC-edwin-herzberg-trainer

In zijn werk als zelfstandig trainer bij Herzberg Training en de samenwerking met NHTC vindt hij het inspirerend om te zien hoe mensen zichzelf tijdens een training ontwikkelen en daardoor in staat zijn om in hun werk kindermishandeling effectief aan te pakken.

Mechel Mangelmans

“Het is boeiend om mogelijkheden verder te onderzoeken; het is spannend om nieuwe dingen te doen of oude dingen op nieuwe manieren aan te pakken.”
NHTC-mechel-mangelmans-trainer

Als coach en trainer overtuigt Mechel haar opdrachtgevers ervan dat ze meer mogelijkheden hebben dan ze in eerste instantie denken of zien. Naast NHTC doet zij dit ook binnen haar eigen bedrijf MeerMogelijkheden.